Presentació de la campanya “Especialistes en Ciutat” i una recomanació

Ahir, a la seu nacional d’ERC, es va presentar davant d’un grup de periodistes la campanya “Especialistes en Ciutat” destinada a municipis de més de 30000 habitants per a les properes eleccions municipals. La presentació va anar a càrrec del secretari general del partit, Joan Ridao; el secretari de política municipal, Marc Sanglas; el secretari d’imatge i comunicació, Ignasi Llorente; i jo mateix com a coordinador del Projecte 2011 vinculat a les properes eleccions municipals.

Aquesta campanya, a mida que avanci el procés de nomenament de candidats per a les properes eleccions municipals, s’anirà implantant en els diferents municipis i adaptant-se a la realitat de cadascun d’ells. Es fixa com a prioritat donar una imatge de partit modern, arrelat a les ciutats, preparat per governar-les i posant en primer pla el millor que té el partit, el seu capital humà. S’han establert quatre eixos programàtics per treballar: la promoció local, l’espai públic, la cohesió social i la participació. Esquerra va continuar creixent en nombre de regidors les passades eleccions municipals, però el gran repte és el creixement a les ciutats mitjanes i grans.
Aquest dissabte es farà la presentació pública a Barcelona, a les 12 del migdia, al Pavelló Mies Van der Rohe i també comptarà amb la presència del president d’ERC Joan Puigcercós. Esperem que sigui un èxit.
I, finalment, la recomanació. L’article de l’Avui d’avui dijous d’Andreu Ibarz que porta per títol “Educació, vagues i negociació“. El destacat de l’article diu així: ” En un país com cal, els sindicats no poden negociar qualsevol tema, ni han de decidir quina ha de ser l’educació dels fills, ni poden entorpir el desenvolupament d’una llei aprovada pel Parlament”. Ho comparteixo plenament.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Dietari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s