Esquerra inicia el camí de les eleccions municipals

Aquest dissabte Esquerra ha presentat la campanya “Especialistes en Ciutat “per als municipis de més de 30000 habitants en vistes a les properes eleccions municipals. L’acte ha tingut al Pavelló Mies Van der Rohe de Montjuic. Presentat pel Secretari de Política Municipal, Marc Sanglas, primer he intervingut jo mateix, com a Coordinador del Projecte 2011 per a les eleccions municipals. Després quatre candidats de quatre municipis on la campanya ja ha començat a caminar: Arés Tubau (Rubí), Sergi de los Ríos (Tarragona), Montserrat Bergés (Lleida) i Jordi Portabella(Barcelona). Ha tancat l’acte el president del partit Joan Puigcercós.
Ha estat un encert haver escollit el Pavelló Mies Van Der Rohe per iniciar aquesta campanya, per tot el que representa de modernitat, racionalitat, progrés, trasnparència, senzillesa, … Esquerra ha marcat quatre grans eixos d’actuació a nivell municipal: la promoció local, l’espai cívic, la cohesió social i la participació. Per donar respostes als canvis socials, econòmics i demogràfics que s’han produit a les nostres ciutats en aquests darrers anys; Esquerra vol assumir el lidertage d’aquests canvis assumint el repte de la governança republicana basada en la proximitat i els valors públics que comporta: la transparència, el bon govern, la humiltat en l’exercici del govern, l’autoritat pública, …
L’element fonamental de la campanya serà, sens dubte, els candidats i candidates d’ERC de cadascun dels municipis, la millor eina electoral de què disposem.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Dietari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s