A prop de les vacances

Encara falta més d’una setmana d’intensa feina per començar uns quants dies de vancaces, però és un bon moment per iniciar un nou apartat en el meu blog dedicat al Masnou i el meu compromís com a candidat a l’alcaldia. Després de l’assemblea on vaig ser escollit com a candidat i de l’acte de presentació ens hem posat ja a caminar en aquesta direcció: la publicació local d’ERC ja va sortir explicant aquest fet i ja es va iniciar una àmplia reunió de treball, en aquest mes de juliol, per dissenyar algunes línies de treball per afrontar el repte de les properes eleccions municipals.
La Festa Major, un cop més, ha posat de relleu el treball de moltes entitats implicades en els molts actes organitzats, i un any més carrers com el Pere Grau o la poca farina s’han bolcat durant els dies de Festa Major. Avui ja estem a les portes del Festival Ple de Riure, demà a la nit tindrem la inaguració, un cop més, a l’emblemàtica carpa situada a la platja.
També el passat divendres 16 de juliol, com a representant del departament de Governació de la Generalitat vaig signar un conveni amb el Casal d’Avis de Can Malet i l’ajuntament del Masnou. El Casal d’Avis s’ha adherit a la Xarxa d’Equipaments Cívics de Catalunya i podrà gaudir de tres nous equips informàtics. Els avis de Can Malet estant fent una molt bona feina pel que fa a apropar les noves tecnologies a la gent gran i la demanda és important. Espero que en puguin gaudir i ampliar la capacitat de donar resposta a la important demanda existent.
I finalment una gran notícia i una demanda molt esperada: el Masnou podrà tenir un segon polisportiu. Els companys d’ERC i jo mateix vam iniciar converses perquè pugués ser una realitat. Un cop parlat amb l’alcalde de la nostra vila i les entitats esportives del patinatge, el bàsquet i el futbol-sala, hem pogut aconseguir aquest objectiu. El Masnou ha pogut aconseguir aquesta important subvenció acollint-se a una convocatòria especial per a obres de centres de tecnificació de l’esport. El fet fonamental ha estat tenir un club de patinatge tant emblemàtic com el que tenim i això permetrà poder disposar d’aquesta nova instal.lació esportiva. La Generalitat, a través de la Secretaria General de l’Esport, ha aprovat una subvenció d’1.300.000 € per aquest nou equipament. Felicitats a tots plegats.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under El meu poble...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s