Sobre la platja del Masnou

Aquest dissabte vaig poder fer una cosa que anys enrera feia més sovint, anar a la platja del cul d’Ocata (a l’alçada del Torrent de l’Ase) a dos quarts de nou del matí. És la millor hora per anar-hi, i quan comença a omplir-se, marxes cap a casa. La platja del Masnou és un punt de trobada per a molta gent, ahir a més era el darrer dia del festival Ple de Riure. El passeig, altrament anomenat “ruta del colesterol”, estava ben ple. Cap al vespre, abans d’anar a sopar també és un bon moment per una passejada. La platja, a l’estiu, té un ús intensiu: el bany, la pràctica de l’esport, els “xiringuitos” i altres activitats diverses que s’hi organitzen.
Fa unes setmanes l’equip de Govern de l’ajuntament del Masnou va portar al Ple el projecte del Parc Vallmora una altra vegada. Després de dos anys aturat, i sense entesa entre els dos socis de govern (PSC-ICV) porten al ple la rescissió del contracte de la constructora a qui se li havia adjudicat l’obra perquè havia fet una desviació d’un 45%. La “broma”, fruit de la mala gestió i només posada en evidència pel Grup Municipal d’ERC, ha costat 47.000€ a l’ajuntament.
La realització del Parc Vallmora és una actuació molt necessària i reivindicada des de fa una pila d’anys. Però no ens adonem que el veritable parc urbà del Masnou és sempre davant de nosaltres: la platja. A l’estiu en plena ebullició, però la resta de l’any també podria esdevenir un gran espai públic per als masnovins i masnovines. Pensem-hi.

Anuncis

2 comentaris

Filed under El meu poble...

2 responses to “Sobre la platja del Masnou

  1. Oriol

    La “broma” de la mala gestió amb el Parc Vallmora del PSC-ICV encara sortirà més cara als masnovins. Ara també cal pagar a qui havia de fer la direcció de l’obra, que tot i no dur-la a terme, se li va encarregar una auditoria del projecte finalment no consumat. Sobren bones paraules i falta bona gestió.

    • Després de tot aquest despropòsit. En quin punt ens trobem ? Caldrà fer una nova adjudicació ? Té clar l’actual equip de Govern quin projecte vol pel Parc Vallmora ?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s