Una recomanació per a un sopar d’estiu

Es tracta d’un suquet de peix, un plat que es pot fer de múltiples maneres. Us recomano la següent:
Ingredients principals: patata, sèpia, lluerna i escórpora.
Elaboració: enfarineu lleugerament i passeu per la cassola els talls de lluerna i d’escórpora; també la sèpia tallada a trossets. Reserveu el peix. Feu una mica de sofregit amb ceba i tomàquet. Esqueixeu les patetes i poseu-les a la cassola per tal que es coguin amb el sofregit, afegiu-hi la salsa de la sèpia i un lleuger toc de rom de la Guaiana. Feu una picada (per exemple: avellana, pinyó i safrà), i afegiu-la amb el peix. Finalment una mica d’all i oli negat. Per acabar afegiu a la cassola un fumet de peix i deixeu-ho coure una estona.

Advertisements

Deixa un comentari

Filed under Gastronomia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s