Primera promoció de secretaris i interventors feta per la Generalitat

Ahir, va tenir lloc al Palau de Pedralbes, el lliurament dels diplomes a la primera promoció de funcionaris d’administració local amb habilitació estatal. Es tracta d’un pas molt important ja que és la primera vegada que el Govern de la Generalitat és el responsable d’aquest procés selectiu, trencant el monopoli de l’Estat. El Govern ja va aprovar, a finals del mes d’octubre de 2008, el decret de regulació del règim jurídic dels funcionaris de caràcter estatal de les entitats locals. El procés no ha estat fàcil, ja que el propi col.legi de secretaris va interposar un recurs pel tema de l’exigència de la llengua catalana. A Catalunya tenim un dèficit de 672 places vacants d’un total de 1216.
Cal destacar l’esforç i el treball de la Direcció General d’Administració Local amb el Carles Bassaganya i altres persones del departament, els membres del Tribunal i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.
A l’acte d’ahir, amb la presència del Conseller, alts càrrecs del departament i la conferència d’Oriol Junqueras, va servir per lliurar els diplomes als 44 alumnes que van superar la prova. En aquests moments ja s’estant fent les proves de la segona promoció. (foto: El Punt)

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Dietari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s