Un divendres intens al Masnou

Ja fa forces setmanes que he començat a parlar amb molta gent del Masnou, gent de tot tipus: amb responsabilitats importants, amb implicacions en el teixit associatiu o simplement que viuen al nostre poble. Ahir, divendres, també vaig poder assistir a un acte i una reunió força interessant. L’esplai d’avis de Can Malet celebrava la inaguració dels cursos d’informàtica que es fan per a la gent gran. Convidat per la junta vaig poder assistir-hi. Va ser tot un plaer contemplar l’interés per les noves tecnologies de la gent gran, dels avis de Can Malet, de la seva presidenta i la seva junta, i molt especialment del Toni, impulsor d’aquests cursos. Des de la meva responsabilitat al Govern he intentat col.laborar al màxim amb tres nous equips informàtics i ara la subvenció perquè l’ajuntament pugui renovar les cadires del Casal. Felicitats i llàstima que no va poder assistir ningú de l’equip de govern de l’ajuntament.
Després d’assistir a aquest acte vaig poder visitar el casal d’avis de Cal Ros de les Cabres per comunicar la subvenció que també podrà donar el departament del qual en soc Secreatri General, per poder reformar i adequar millor les instal.lacions del local.
I finalment, amb el suport de la incansable Teresa Vidal i acompanyat del regidor Oriol Fernàndez i l’Albert Gallés (expert en temes de mobilitat) ens vam reunir amb un grup de veïns i veïnes del Masnou Alt per parlar de la problemàtica del transport públic al Masnou. Van sortir propostes interessants per millor el transport urbà dins el poble, les quals ens posarem de seguida a treballar i també de les oportunitats perdudes per part de l’equip de govern de l’ajuntament de gaudir d’una línia directe del Masnou amb Barcelona. El Masnou no pot continuar perdent “el tren” de les oportunitats per culpa de la desídia. És només qüestió de posar-se a treballar i tenir una mica més de sentit de la responsabilitat.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under El meu poble...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s