Segona edició del programa “Viure al Poble”

Avui, divendres 8 d’octubre, s’han signat els convenis de la segona convocatòria del program “Viure al Poble” del departament de Governació i Administracions Públiques. A l’acte, celebrat al Palau de la Generalitat, han assistit el conseller de Governació Jordi Ausàs, el director general d’administració local Carles Bassaganya, els directors dels serveis territorials i jo mateix, com a secretari general del departament. En la signatura han participat els 28 alcaldes que representen els diferents projectes amb una inversió de 13’5 milions.
Aquesta segona convocatòria ha estat un èxit i consolida aquest programa específic per a municipis de menys de 2000 habitants. Els projectes seleccionats prioritzen la revitalització del patrimoni cultural i natural i les infraestructures turístiques i econòmiques. “Viure al Poble” ve a representar, per als municipis petits de Catalunya, una espècie de “pla de barris” similar a les actuacions que es fan en municipis grans amb barris degradats.
Avui, aquest programa de cooperació amb els ajuntaments petits, és una realitat consolidada que ja no tindrà marxa enrera.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Dietari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s