Intervenció en l’acte PARLEM DEL MASNOU

< El passat 11 de juny la secció local d’ERC del Masnou em va escollir candidat a l’alcaldia per a les pròximes eleccions municipals del maig de l’any que ve. A l’acte que vam celebrar, immediatament després, on alguns de vosaltres vau poder asistir, vaig intentar exposar alguns dels objectius d’aquesta nova etapa.

Amb aquest compromís vaig marcar dues condicions per assumir aquest repte: que la proposta política per a les properes eleccions municipals que formuléssim anés més enllà d’Esquerra. I, que el procés i la campanya que engeguéssim fos diferent, participativa, oberta; que no fos un monòleg, sinó un diàleg entre tothom que volgués participar i dir la seva. Per això, vaig manifestar que ERC no podía ser un mur per construir aquest projecte, sinó la seva llavor; un projecte en comú per als masnovins i les masnovines, més enllà de les seves afinitats polítiques legítimes; dins unes coordenades de sobirania i progrés per al nostre país. I per això, avui fem aquest acte de participació i volem continuar comptant amb tots vosaltres per construir aquest Acord pel Masnou.

També us he de dir, que des de fa uns mesos, hem decidit que el Masnou no pot deixar de perdre més oportunitats. I ens hi hem posat, per això hem aconseguit tot uns eguit d’actuacions per part del Govern de la Generalitat: hem aconseguit més diners del Pla d’Obres per acabar la plaça dels Països Catalans i continuar millorant el Casc Antic. Un segon polisportiu pel Masnou. Millores als casals d’avis de Cal Ros de les Cabres i Can Malet. I tornar a obrir l’oficina de la Generalitat que hi havia al mercat municipal.

Però, el què hem fet, sobretot, és parlar amb molts de vosaltres, dels que esteu aquí i dels que avui no han pogut asistir. I el propòsit que tenim és continuar parlant, escoltant i discutint, si cal, per constuir un projecte de futur. Amb això esmercerem tots els esforços; perquè és aquesta la millor manera d’entendre la política; conèixer i compartir els neguits, les il.lusions i aspiracions de la gent del Masnou.

L’Acord pel Masnou vol ser aquest punt de trobada. Un projecte que us asseguro que no és conjuntural, per sortir-nos d’aquestes eleccions. Sinó, el meu compromís és que vagi més enllà de les eleccions municipals. És una proposta estratégica on volem definir quin és el projecte que volem per al nostre poble del Masnou.

Potenciar la nostra identitat com a poble per projectar-la cap al futur, el desenvolupament del nostre propi model urbà, l’espai públic, l’activitat emprenedora, els serveis i els equipaments de qualitat, la revalorització del nostre teixit associatiu i fer un ajuntament més pròxim i ágil per als ciutadans han de ser els nostres objectius.

Avui, en aquest acte, hem començat a marcar les prioritats que volem pel Masnou, els principals problemes i solucions que podem aportar entre tots. Hem d’estar satisfets d’aquest exercici que hem fet avui per anar definint les propostes per l’Acord pel Masnou.

Aquest acord el volem construir amb tots els que esteu aquí i amb aquells que encara falten. Amb la gent jove i la gent gran, amb la gent que treballa al Masnou i la que treballa a fora, amb els emprenedors i els comerciants, amb els que volen divertir-se i amb els que volen descansar, amb els masnovins de les entitats i amb els que volen més ofertes culturals, amb la gent que treballa en el camp de l’educació, de l’esport, amb els que volem viure i conviure amb seguretat i un espai públic en condicions. Amb els masnovins de tota la vida i els que han escollit el nostre poble per viure.

Vull agraïr-vos molt sincerament la vostra participació, això és el que dona valor a la política. Parlant amb molts de vosaltres prens conciencia del potencial que tenim com a poble. Estic convençut que estem davant d’una gran oportunitat. Jo, per la meva part, hi posaré tota la il.lusió i l’esforç que es mereix aquest compromís. Compto amb vosaltres per construir el nostre present i el nostre futur. Gràcies.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under El meu poble...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s