L’autobús del Masnou

Aquest divendres 14 de gener vaig quedar amb Teresa Vidal a la plaça Ramon y Cajal. Vam decidir fer una volta pel Masnou amb l’autobús. Al matí, fora de les hores punta, el servei és força puntual. Fora del recorregut, un cop incorporada la parada de l’ambulatori d’Ocata, queden dos punts estratègics del Masnou per cobrir: el poliesportiu i l’institut Maremar. El servei actual és deficitari, i crec que no es pot descartar millorar-lo, això potser faria augmentar els costos, però de ben segur també el nombre d’usuaris. L’actual recorregut és excessivament llarg i poc funcional. Segurament la millor solució seria disposar de dos circuits ben entrellaçats. Caldria veure, doncs, si amb això augmentaria l’ús d’aquest servei. Crec que d’entrada no es pot descartar.
L’actual equip de govern, però, no acaba de liderar cap dels temes que preocupen als masnovins. A tall d’exemple: el departament de Política Territorial ha posat un nou servei d’autobúsTeià-El Masnou-Barcelona amb el qual en mitja hora et plantes al mig de la capital. Ja fa un cert temps que funciona, i no ha estat fins fa ben poc que l’ajuntament ha informat d’aquest servei als veïns (jo crec que ni s’havia assabentat de la seva existència). Ja fa molt de temps que podia estar en funcionament aquest servei, però l’ajuntament del Masnou no anava a les reunions que convocava la Generalitat per tirar endavant aquest servei.
Cal capacitat per liderar temes, i molt especialment, tot els que afecten serveis que es poden mancomunar amb els ajuntaments veïns d’Alella i Teià. Aquests dos ajuntaments sempre hi han posat tota la voluntat, però sempre ha fallat el Masnou. Potser comença a ser hora que el nostre ajuntament, conjuntament amb el d’Alella i Teià, encapçali el lideratge dels temes que preocupen als nostres veïns i veïnes.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under El meu poble...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s