L’Assemblea del Casc Antic del Masnou i altres

Aquest divendres ha tingut lloc l’assemblea de socis de l’Associació de Veïns del Casc Antic. Vaig assistir com a soci i veí que sóc del carrer Doctor Curell, malgrat que ara visqui provisionalment al cul d’Ocata. La presidenta, Imma Pulido, va fer balanç de les activitats i dels problemes que s’han plantejat a l’ajuntament. Al marge de les activitats més lúdiques, voldria destacar alguns dels temes que més preocupen als veïns i veïnes de la zona i que es van exposar en aquesta reunió. La neteja fou un d’ells, és un tema que afecta al conjunt del poble, però d’una manera molt especial al Casc Antic del Masnou. La problemàtica del Torrent Umbert amb la degradació en què ha caigut els darrers anys i les cases ocupades. Els problemes d’incivisme al pàrquing de la plaça dels Cavallets. Les obres del carrer Sant Pere, necessàries però on la informació de l’ajuntament ha estat absent. I també la problemàtica del carrer Lluís Millet (darrera l’església), exposada per l’incombustible Miquel Bosch, en esdevenir aquest carrer una via de doble sentit i la retirada dels bancs situats a mig camí de la pujada que tant necessaris eren. Al Casc Antic hi ha molta feina a fer i uns veïns amb moltes ganes de fer sentir la seva veu.
També voldria comentar que aquesta setmana vaig realitzar una visita al Port, un espai desconegut per a molta gent del Masnou pel que fa a l’activitat que es produeix al llarg d’un dia. Hem de tenir en compte que al port, i en l’activitat que aquest genera, treballen al voltant unes 650 persones.
I finalment la Festa dels Tres Tombs del dissabte al matí, organitzada pels veïns del carrer Sant Rafael. Un cop més hem d’agraïr l’activitat associativa d’aquest carrer, gràcies a la seva feina podem gaudir d’acitivtats com aquesta.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under El meu poble...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s