A Teià, Emma Peiró

Ahir divendres 4 de febrer es va presentar al local de La Unió la candidata d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’alcaldia de Teià. Va presentar l’acte el president de la secció local d’ERC, Andreu Porta i va comptar amb dues intervencions prèvies: la primera fou una breu intervenció que vaig fer jo mateix i a continuació Andreu Bosch, que ha liderat el municipi de Teià durant sis anys com alcalde, va presentar l’Emma Peiró. Per a mi va ser una satisfacció poder compartir aquest acte amb els companys de Teià. En les meves paraules de suport vaig manifestar la important trasnformació que ha tingut Teià en aquests darrers anys governat per ERC, com en el cas d’Alella amb l’Andreu Francisco. També la necessitat de compartir més polítiques conjuntes entre els tres pobles i aquells projectes de Teià als quals he pogut col.laborar des de les meves responsabilitats institucionals.
L’Emma Peiró, avui primera tinent d’alcalde, i esperem que ben aviat alcaldessa de Teià, va desgranar 34 actuacions que han transformat Teià: de l’Institut a la biblitoeca, de l’escola bressol fins a la reurbanització de la plaça Catalunya. També es va presentar la llista de candidats i candidates al complert. I finalment l’Emma, després de fer aquesta balanç, va avançar les propostes de futur per a Teià i el seu compromís polític i personal amb el poble.
Un acte ben emotiu que vam poder compartir amb els companys i amics de Teià. Durant aquests darrres anys he tingut la possibilitat de col.laborar tant amb l’Andreu Bosch com l’Emma Peiró. L’Andreu ha estat un bon alcalde per a Teià, que ha canviat el municipi, ha posat els equipaments de qualitat i ha millorat el poble; ara li toca a l’Emma liderar una nova etapa. Des del Masnou tindràs tot el nostre suport.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under El meu poble...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s