El “govern dels tres pobles”

Ahir, dimecres 23 de febrer, vam celebrar una roda de premsa a la Cel·la Vinària els tres caps de llista d’ERC: Andreu Francisco (alcalde d’Alella), Emma Peiró (primera tinent d’alcalde de Teià) i jo mateix. L’acte va servir per fer la signatura d’un manifest a favor de mancomunar serveis i millorar la coordinació entre els tres pobles.
Actualment la Mancomunitat serveix per gestionar la deixalleria i també el Centre D’Acollida Turística (CAT) situat entre els tres municipis. Durant aquests darrers anys, tant el municipi d’Alella com el de Teià, han anat insistint en la necessitat de mancomunar serveis i han demostrat aquesta voluntat política. Però el Masnou, que és qui hauria de liderar els tres municipis, no ha estat a l’alçada de les circumstàncies.
A les properes eleccions municipals tindrem una nova oportunitat per donar un impuls a la mancomunitat. Els candidats d’Esquerra sempre han demostrat aquesta vocació de mancomunar serveis entre els tres pobles, com ho demostra la feina feta durant aquests anys. El transport públic, els serveis, els equipaments, la coordinació d’activitats i sobretot, la dinamització i promoció d’aquest territori ens porten a pensar en polítiques comunes entre els tres pobles. Caldrà avançar cap el “govern dels tres pobles”. Els vincles del passat i del present entre els que vivim al Masnou, Alella i Teià són prou forts perquè fem una aposta decidida per treballar plegats.

Deixa un comentari

Filed under Acord pel Masnou, El meu poble...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s