La guia del patrimoni cultural del Masnou

El passat divendres 25 de febrer es va presentar, a la sala de plens de l’ajuntament, la guia del patrimoni cultural del Masnou. L’acte presentat per la regidora de cultura va tenir la intervenció dels tècnics que han el.laborat tot el conjunt de fitxes del patrimoni cultural del Masnou: elements i edificis catalogats, béns culturals d’interés local i nacional, espais naturals, … Es tracta d’un bon treball que ha realitzat l’oficina del patrimoni cultural de la Diputació de Barcelona. Aquest treball també ha comptat amb moltes col·laboracions de persones del Masnou, entre elles la Carme Giralt, que va intervenir en l’acte; així com la directora del Museu de Nàutica del Masnou, Cristina Espuga.
Voldria felicitar aquest treball fet des de la Diputació de Barcelona i les persones del Masnou que han fet les seves valuoses aportacions. Ara caldria donar el pas decisiu per preservar el nostre patrimoni arquitectònic: aprovar el catàleg del patrimoni arquitectònic del Masnou. Recordo que als anys vuitanta ja es parlava que la seva aprovació era imminent. Dissortadament portem molt de retard i hem perdut algunes oportunitats. L’aprovació del catàleg ja no pot esperar i aquest és un compromís que penso assumir.
I com no, us recomano que entreu a la web de la Diputació de Barcelona i feu una ullada a aquesta guia que és un document obert al qual encara es poden fer aportacions.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Acord pel Masnou, El meu poble...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s