Peus de porc amb gambes

Es tracta d’un plat molt senzill de fer. Primer de tot, es fa una mica de brou (verdura, pollastre i os de vedella) que serveix per bullir els peus de porc. En una cassola, primer de tot, es passen les gambes tomba i tomba i es retiren. Es fa un sofregit de ceba i tomàquet, es posen dos peus de porc, una picada (una mica d’ametlles, avellanes i pinyons, safrà i uns allets), una mica del brou on s’han bollit els peus de porc. Quan porten una estona s’afageixen quatre musclos i una dotzena de gambes. El plat guanya si es menja a l’endemà. Que aprofiti.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Gastronomia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s