El contracte de la neteja del Masnou

Qualsevol enquesta que es faci sobre el Masnou, parlant amb diferents veïns i veïnes o passejant una estona pel carrer no és difícil adonar-se que una de les principals preocupacions dels ciutadans del Masnou és la neteja.
Ara al maig farà tres anys que va finalitzar el contracte de la neteja viària i la recollida de residus. Any rera any hem perdut l’oportunitat d’anar millorant el servei. També es va perdre l’oportunitat històrica de fer una sola adjudicació entre els tres pobles del Masnou, Alella i Teià; però com sovint ha passat el Masnou no en va voler saber res.
Estem parlant del contracte més important de l’ajuntament, més de dos milions d’euros l’any amb una concessió per vuit anys. Fins fa ben poc el govern municipal no ha estat capaç d’aprovar el plec per fer la nova adjudicació. Només s’han presentat dues empreses, cosa inusual en la situació de crisi que estem vivint. El plec de clàusules és tant complex que s’ha tingut que contractar una consultoria externa per poder valorar les dues ofertes. Tampoc es descarta ara que el concurs pogués ser declarat desert. El que és evident és que ens trobem davant d’un nou despròpist de l’actual equip de govern.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Acord pel Masnou, El meu poble...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s