Trobades amb entitats esportives

Ahir, dijous 10 de març, vaig poder tenir dues reunions amb dues entitats esportives del Masnou: el club Atlètic del Masnou i l’Interdinàmic Masnou. Dues reunions molt interessants i profitoses a les quals vaig assisitir acompanyat pel regidor d’ERC Oriol Fernàndez.
L’Atlètic del Masnou és un club que ja porta més de quaranta anys d’existència, fundat al 1967 i els seus orígens es troben al Masnou Alt. Situat en el camp de futbol de l’avinguda Kennedy l’ha permès consolidar-se com un club esportiu important per a tot el municipi. L’actual junta, que només fa un mes de la seva existència, s’ha compromés a tirar el club endavant, intentant superar els problemes econòmics heretats de l’etapa anterior. La funció esportiva, educativa i social que té aquest club és fonamental, ja que actua com una escola de futbol dedicada al futbol base.

L’Interdinàmic Masnou, club de futbol sala, es troba ubicat a les dependències del poliesportiu. També ha aconseguit aplegar a molts infants i joves de la nostra vila. El club també fa una tasca esportiva i social molt important, tenint en compte que un dels equips juga a la primera divisió territorial de futbol sala. Amb ells hem parlat del nou projecte del poliesportiu i el compromís que tenim per tirar-lo endavant.
La vitalitat esportiva del Masnou és importantíssima, la tasca que fan els clubs necessita de més suport de l’ajuntament. També he constatat la poca relació entre els diferents clubs de la vila. L’ajuntament hauria de procurar aquesta interelació entre clubs i treure més profit de la vitalitat esportiva que té el Masnou.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Acord pel Masnou, El meu poble...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s