Una inauguració i un oblit

Ahir dissabte 19 de març es va inaugurar l’ampliació de la biblioteca municipal Joan Coromines. Aquesta ampliació ha triplicat l’espai que fins ara hi havia per a aquest equipament-Per fi el Masnou disposarà d’una biblioteca moderna, amb més de 2000 metres quadrats, integrada a la xarxa de bilbioteques de la Diputació de Barcelona. Una biblioteca que comptarà amb de tots elements de què disposen les biblioteques modernes: un espai infantil ampli, amb tots els mitjans per gaudir de la lectura, una àrea d’imatge i música, l’accés a les noves tecnologies i uns quants espais complementaris i polivalents.
L’acte va comptar amb la intervenció del director general de promoció cultural de la Generalitat, el president de la Diputació de Barcelona Antoni Fogué i també de l’Eduard Gisbert, alcalde del Masnou. I finalment una part més festiva a la plaça Miquel Martí i Pol. Tot correcte, excepte un oblit per part del nostre alcalde. La persona que va iniciar aquest projecte no va ser esmentada: la Carme Giol. Fou en el període 2003-2007, quan la Carme va ser la responsable de Cultura de l’ajuntament, quan es va iniciar aquets projecte. L’any 2004 es va fer la primera ampliació, a la qual vaig poder assistir en qualitat de vicepresident de la Diputació. Aquesta primera ampliació ja es va fer pensant en aquest nou projecte, que es va començar a gestar cap a finals del mandat de la Carme. Sense desmeréixer la tasca de l’actual equip de govern crec que és just esmentar-ho i tenir-ho present.
Ara els masnovins i masnovines podrem guadir d’un equipament, d’una bilbioteca d’altíssima qualitat. Crec que també és bo reivinidcar la necessitat de gaudir d’equipaments com aquest, en contra de l’opinió expressada en el darrer ple pel grup municipal de CiU que va criticar aquesta ampliació pel cost que representa. Una crítica totalment infundada i feta des de la ignorància dels requisits mínims que necessita una biblioteca moderna per servir als ciutadans del nostre municipi.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Acord pel Masnou, El meu poble...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s