Ens trobem a les places

Aquesta diada de Sant Jordi vam iniciar aquesta activitat de relació directe amb el ciutadà tot passejant pel Camí Ral. Durant una estona del migdia i la tarda, diferents membres de la llista d’Esquerra Republicana de Catalunya – Acord pel Masnou vam passejar pel camí ral i vam poder distribuir el DVD de l’Acord pel Masnou i un punt de llibre. Això ens va permetre anar parlant amb els ciutadans que ens anàvem trobant pel passeig.
La segona activita programada, aquest dimarts 26 d’abril a la plaça de la República, va coincidir amb l’intens xàfec de pluja que va caure sobre el nostre poble. Per tant, haurem de trobar un altre moment per poder compartir una estona amb els veïns i veïnes que es troben en aquesta plaça a la sortida de les escoles. El dijous 28 vam continuar amb la plaça Marcel·lina Monteys i aquí sí que vam poder anar parlant amb les persones que vam coincidir en aquesta plaça. I, finalment ahir dissabte 30 d’abril, vam passejar pel carrer Almeria i també la plaça Ramon y Cajal.
De les activitats programades ara només ens quedarà dimarts anar als jardins dels Països Catalans i el dissabte, ja en plena campanya electoral, visitarem el Mercat Municipal.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Acord pel Masnou, El meu poble...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s