L’inici de l’Acord

Els resultats que hem obtingut com Esquerra Republicana de Catalunya – Acord pel Masnou han estat positius. No puc amagar que esperàvem una mica més. La proposta que hem fet de l’Acord pel Masnou i l’equip humà que hem configurat ens han permès mantenir els tres regidors. Cal tenir en compte que els resultats municipals al Masnou sempre han anat en la línia de l’evolució de Barcelona. Quan l’any 2003 ERC va pujar un regidor a Barcelona, al Masnou va passar el mateix. Quan l’any 2007 es va baixar un regidor a Barcelona, també va passar el mateix al Masnou. Aquesta vegada han baixat dos regidors a Barcelona, però al Masnou hem mantingut la mateixa representació.
Tot això ha estat possible gràcies als masnovins i masnovines que han confiat en nosaltres, i molt especialment a tots aquells que han col·laborat d’una forma o altre amb l’Acord pel Masnou. A tots ells vull agraïr el seu esforç i col·laboració.
Quan vaig ser escollit candidat a l’alcaldia del Masnou, ara fa aproximadament un any, ja vaig començar a exposar en què consistia la proposta de l’Acord pel Masnou. Llavors ja vaig manifestar que no era només una proposta per anar a les eleccions, sinó que havia de començar l’endemà mateix de la nit electoral. Aquest ha de ser el compromís a partir d’ara.
Els ciutadans del Masnou han apostat per un canvi en aquestes eleccions. CiU ha estat la força guanyadora amb 8 regidors i són ells els qui tenen la principal responsabilitat de dirigir el nostre ajuntament. A nosaltres ens tocarà exercir al màxim la nostra responsabilitat i buscar un govern estable per als propers quatre anys.
L’Acord pel Masnou comença a partir d’ara, amb la voluntat de començar a caminar i que esdevingui una realitat. Espero i esperem tenir la col·laboració de molts masnovins i masnovines que creuen en aquesta proposta.

Anuncis

2 comentaris

Filed under Acord pel Masnou, El meu poble...

2 responses to “L’inici de l’Acord

  1. David

    Felicitats pels resultats obtinguts. Ara toca treballar dur per aconseguir uns millors resultats a les properes eleccions, i segur que serà així.
    Enhorabona.

    • Gràcies. Des del primer dia ja vaig plantejar que la proposta de l’Acord pel Masnou començava l’endemà de les eleccions i que, per tant, és una proposta a construir per als propers anys.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s