Dimecres d’actes al Masnou i una reflexió

Ahir dimecres 1 de juny, a la Biblioteca Municipal, es va presentar el llibre “El Masnou blauverd”. Un acte molt concorregut que va comptar amb la intervenció de l’alcalde Eduard Gisbert. Un llibre molt ben editat que preten ser una carta de presentació del Masnou, amb un repàs d’imatges, història i el patrimoni tant arquitectònic com natural que tenim. Voldria destacar les excel·lents fotografies d’Ibai Acevedo i els autors dels textos: Albert Calls i Sílvia Tarragó. L’Eduard Gisbert ha volgut acabar el seu mandat de vuit anys d’alcalde deixant-nos aquets llibre sobre el nostre poble. Aquests vuit anys de vida municipal hi han hagut coses positives i altres no tant, ja tindrem temps d’analitzar-ho. Però crec que és just considerar que l’Eduard ha estat un bon alcalde pel Masnou.
Finalment sopar al Club Nàutic en homentage al pintor Jordi Alumà. Nascut a Barcelona l’any 1924, però vinculat de sempre al Masnou. El seu treball artístic destaca per la temàtica esportiva. Voldria destacar els seus murals al mateix Palau de la Generalitat, i com no l’escultura de la Ninfa del Masnou. Felicitats i per molts anys.
I una recomanació final, la contra de La Vanguàrdia d’ahir amb l’entrevista a Daniel Innerarity, filòsof i crec que un bon innovador del pensament de l’esquerra. Un breu text d’aquest pensador que crec que en aquests moments és més d’actualitat que mai sobre la importància de la política: “Avui no és que hi hagi una política d’esquerres i una altra de dretes; el veritable combat es troba en el camp de joc que està dividit entre aquells que volen que el món tingui un format polític i aquells que no els importaria que la políitca fora insignificant, un anacronisme del qual es pogués prescindir. Per això la defensa de la política s’ha convertit en la tasca fonamental de l’esquerra; la dreta està instal·lada en la pollítica reduïda a la mínima expressió”.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Acord pel Masnou, El meu poble...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s