Primera setmana d’activitat

Després de la constitució de l’ajuntament el passat dissabte 11 de juny, aquesta setmana l’alcalde del Masnou ja ha fet els decrets corresponents al cartipàs municipal. Els tres regidors del Grup Municipal d’ERC – Acord pel Masnou hem assumit les següents responsabilitats:
. La Sílvia Folch tindrà les regidories de Recursos Humans i Règim Inter, Atenció Ciutadana i Civisme i Convivència.
. El Quim Fàbregas tindrà les regidories de Promoció Econòmica i Mobilitat. Tindrà la cinquena tinència d’alcaldia.
. El Jaume Oliveras serà regidor de Cultura i Participació Ciutadana. Coordinarà l’àrea de Comunitat i Persones. Tindrà la primera tinència d’alcaldia
Aquestes dies he començat a tenir contacte permanent amb els responsables tècnics de l’ajuntament, especialment amb els vinculats a l’àrea de comunitat i persones, i molt especialment a l’àrea de cultura. Tindrem la Festa Major, amb un programa ja tancat i definit en l’anterior mandat, el festival Ple de Riure amb un canvi de format degut a les limitacions pressupostàries i el Fascurt.
Dissabte al matí vaig acompanyar a l’Alcalde i el Quim Fàbregas, regidor de Promoció Econòmica, a la inauguració de l’exposició de fotografies de les parades del Mercat Municipal. Després visita al 3×1 del Bàsquet Masnou i finalment a la tarda vaig assistir a la presentació del llibre de l’escriptora masnovina, Anna Rossell, als Vins i Divins. L’Anna ens va presentar la novel·la Mondomwouwéon a través de diferents personatges explica la realitat del Togo. Conec l’Anna i el seu marit de l’època dels inicis de l’Associació de Veïns d’Ocata. Un dels reptes de la regidoria de Cultura serà posar en valor la quantitat de creadors que viuen en el nostre poble.

Anuncis

2 comentaris

Filed under Acord pel Masnou, El meu poble...

2 responses to “Primera setmana d’activitat

  1. Hola, Jaume. Altra vegada, moltes gràcies per venir a la presentació de la meva novel·la. L’altre dia sé que et vaig escriure a dues adreces electròniques i ara no sé què se n’ha fet de la que no era la institucional. Me la pots enviar, per favor? Una forta abraçada.

    Anna

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s