Canvi en la mobilitat al voltant del nou edifici municipal

El compromís que vam adquirir per la campanya electoral ara ja serà una realitat. Revisar la mobilitat al voltant del nou edifci municipal de Roger de Flor era un dels compromisos del nou equip de govern de CiU i ERC-Acord pel Masnou. Aprofitant que el dia 5 de setembre començaran les obres de reparació de l’església de Sant Pere iniciarem els canvis als quals ens havíem compromés. Tot això ho vam poder discutir amb els veïns afectats, amb l’assistència de més de 80 persones, a una hora adequada (a a/4 de 8 del vespre) i no un dia de cada dia al matí com havia fet l’anterior equip de govern. Un acte ben organitzat per la regidoria de mobilitat el qual va ser presentat per l’alcalde Pere Parés i amb l’assistència dels tres primers tinents d’alcalde: Jaume Oliveras, Eduard Garcia i Judit Rolan; i com no pel regidor de mobilitat en Quim Fàbregas que va ser qui va fer la presentació de la proposta. Després van poder intervenir els veïns assistents a l’acte. Aquestes són les propostes del nou equip de govern:
. tornar a una sola direcció el carrer Lluís Millet, en direcció a Mataró. Recuperant aparcament i el banc per seure al mig de la pujada.
. Restricció d’entrada als veïns amb garatge i comerç al carrer Josep Llimona, mitjançant una pilona.
. Permetre baixar pel carrer Bassegoda, en direcció a Mataró, al veïnat d’aquesta zona del nucli antic.
De les intervencions dels veïns es van recollir algunes propostes per millorar aquest projecte que es miraran d’incorporar. Crec, sincerament, que va ser un bon acte de participació ciutadana i de fer un debat serè i constructiu amb els veïns de la zona.

Anuncis

6 comentaris

Filed under Acord pel Masnou, El meu poble...

6 responses to “Canvi en la mobilitat al voltant del nou edifici municipal

 1. Home! doncs ja em sembla bé això del carrer Lluis Millet perquè la veritat és que les dues direccions, tenir que donar tota la volta pel carrer Buenos Aires, no poder seure al banc i no poder aparcar ha estat un veritable problema pels veïns de la zona i rodalies.

  • Amparo, hem fet una proposta que pensem que és la que pot tenir el màxim de consens per la mobilitat de la zona. Mai serà a gust de tothom al cent per cent. Però és important posar una mica de sentit comú i escoltar la gent. Gràcies pel teu comentari.

 2. PITI

  HEM SEMBLA BE , PERO PER EL QUE VEIG , PASAR BASSEGODA AMIGO , PER DEVANT DE L’EDIFICI DE L’AJUNTAMENT I ROGER DE FLOR ,CONTINUA SIGUEN NO MÉS PER ELS VEINS , TANTS COTXES PASEN EL DIA QUE NO ES PUGUI FER DE PAS PER TOTS , ES UNA BONA VOLTA SI SURTS DEL PARQUING LA QUE T’ENS DE FER PER ANAR CAP OCATA , PER EXEMPLE.

  • El trànsit que hi havia anteriorment era força important, i el fet que hi hagi el nou edifici municipal, també fa que hi hagi força moviment de persones. DE moment hem articulat la proposta del pas pels veïns. Sé que això té algunes imprecisions perquè no hi ha una delimitació clara de quins veïns parlem. Veurem com fcunciona els primers mesos i anirem millorant la proposta.

 3. Josep

  Jo abans vivia al carrer Bassegoda i us asseguro que era un autèntic suplici sentir els cotxes com baixaven i no pas a una velocitat raonable. Aquí també hauríeu de mirar de posar radars o fer alguna cosa perquè el carrer Basseoda no torni a ser un tobogan de vehicles.

  • Som conscients de l’alt volum de trànsit que hi havia al carrer Bassegoda, per això tampoc es podia tornar a la situació d’abans. Deixant passar veïns i a una velocitat de 10 km crec que podem arribar a un punt d’acord entre les interessos diferents dels veïns de la zona en quan a la mobilitat. Si les coses no funcionen del tot bé, sempre podrem tornar-ho a revisar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s