Homenatge al Masnou de la República

cartaTFSagraimentsDiumenge l’Espai Escènic Ca n’Humet es va omplir de gom a gom en l’acte organitzat per Esquerra Republicana de Catalunya – Acord pel Masnou. Un acte molt emotiu on es va teatralitzar l’homenatge al Masnou de la República i a continuació es van produir les dues intervencions anunciades: la del portaveu del grup municipal i l’Alfred Bosch.
Voldria agrair un cop més a tots els que han fet possible aquest acte, especialment la part teatralitzada: actors, tècnics i direcció. Tots plegats ens van ajudar a redescobrir la nostra pròpia història local, el temps de la república, a partir de cartes inèdites on s’explica l’exili masnoví de 1934 i la carta de l’exili de 1939 de l’alcalde Tomàs Ferrer i Sust.
Gràcies també a tots els familiars i amics que amb els seus testimonis, documents i fotografies ens han ajudat a entendre aquesta època històrica. Esquerra Republicana de Catalunya tenia un deute amb la gent que va protagonitzar aquesta etapa històrica. Homenatjar la gent d’Esquerra que va fer possible aquells anys de república i modernitat ens permet afrontar el nostre present i el futur immediat on el nostre poble ha de decidir per la seva llibertat

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s