UNA FESTA MAJOR DE GRAN PARTICIPACIÓ

FM2014
La Festa Major d’aquest 2014 ja s’ha acabat. Han estat uns dies intensos, i perquè no dir-ho, per alguns esgotadors. Però també satisfets per la feina feta. Una Festa Major que ha estat possible gràcies a la participació de les entitats de la vila; tant aquelles que ja porten uns anys d’experiència en l’organització de la Festa, com aquelles entitats de formació recent que s’han anat incorporant amb molta il•lusió en la Festa Major. Unes activitats que arriben a totes les edats i a totes les parts del municipis: des del Bell – Resguard al Cul d’Ocata i des de la platja fins a la plaça Ramon y Cajal.
S’ha anat consolidant en aquests darrers anys també les activitats vinculades a la revetlla de Sant Joan: la Flama del Canigó i el conjunt de revetlles, inclosa la festa jove enguany organitzada a la Nimfa que continuarà aquest cap de setmana amb dos concerts joves i altres activitats.
En aquests darrers tres anys hem treballat per implicar més entitats a la Festa, buscant sempre un nexe d’unió de les activitats amb un fil conductor. Al 2012 amb el “Fem història”, el 2013 amb “Omplim d’Art el Masnou” i enguany amb el “Fes-te’n un tip” que ha comptat amb la novetat de les tapes, gràcies a comerços, bars, restaurants i entitats de la nostra vila. Una activitat que ha tingut una magnífica resposta i que ha desbordat qualsevol previsió.
Tots plegats hem d’estar satisfets del grau d’implicació del conjunt de veïns i veïnes del Masnou que han participat de la Festa Major. Com sempre tindrem coses a millorar i rectificar. Però volem continuar oferint una proposta de qualitat, que conjugui el que es fa al Masnou amb altres propostes que donen la qualitat necessària a la nostra festa. Les propostes musicals d’enguany, els castellers, les activitats infantils, els actes de les entitats, entre d’altres, han configurat aquesta Festa Major tant especial.
Les darreres línies són per agrair la feina dels treballadors i treballadores municipals que s’han implicat amb professionalitat i il•lusió per fer possible la Festa.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s