Un juliol ple de cultura i festa

Ple de Riure 001
Amb la XVIII edició del Festival Internacional de teatre còmic Ple de Riure finalitzen unes setmanes intenses de festa i cultura al Masnou. Amb l’arribada al Masnou de la Flama del Canigó i les diferents revetlles que es celebren aquella nit s’inicia el cicle festiu més intens del Masnou. La Festa Major d’enguany ha estat un èxit de participació. Les entitats de la vila, a través de la Comissió de Festes, han anat treballant tot un seguit d’activitats que han omplert la programació. Els nostres carrers s’han omplert de festa. Hem celebrat dos aniversaris: els 75 anys de la Colla Gegantera i els 10 anys de la Jove orquestra de Cambra del Masnou. Hem gaudit d’actuacions d’un gran nivell. Els castellers i moltes altres activitats han omplert la nostra programació. Amb la iniciativa de les tapes el comerç del Masnou s’ha implicat de ple en la Festa Major. Certament, han estat uns dies intensos.
El Fascurt ha arribat a la seva dotzena edició. En el marc incomparable de la nostra platja hem gaudit d’uns excel•lents curts gràcies a la bona feina dels promotors del festival. Tres nits de bon cinema a la vora del mar. El Ple de Riure ha arribat a la seva majoria d’edat. Enguany amb una edició molt especial. A banda d’omplir les places de la nostra vila hem gaudit de tres espais escènics a la platja a l’abast de tothom. Més gent que mai ha gaudit d’un festival consolidat i que amb molt d’esforç pressupostari hem anat ajustant per fer-lo perdurable en el temps. I tampoc podem oblidar altres ofertes culturals d’aquest mes de juliol que ens han ofert les entitats del Masnou.
Gaudim d’un juliol intens de festa i cultura. En aquests tres anys de mandat, entre tots, hem fet millor la Festa Major, hem donat el suport necessari al Fascurt i hem garantit el Ple de Riure. En època de crisi mantenir i millorar l’oferta cultural no és un luxe sinó una necessitat.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s