LES DONES I ELS HOMES D’ESQUERRA

Aquest diumengpúblice 22 de març, a l’Espai Escènic Ca n’Humet, vaig presentar les dones i els homes que m’acompanyaran a la candidatura per a les properes eleccions municipals del 24 de maig. En una sala plena de gent,  els membres de la candidatura formada per Esquerra Republicana de Catalunya – Acord pel Masnou – MES Moviment d’Esquerres vam protagonitzar un acte carregat d’il•lusió amb la vista posada a treballar tots plegats per construir un Masnou millorequip.

Aquest equip de persones estem disposats a afrontar el repte de fer un gran resultat a les properes eleccions municipals. Un acte molt visual, amb música en viu i que va permetre la conversa posterior amb un vermut per a tothom.

Convençut del gran equip que hem format: la Sílvia, el Ricard, la Neus, en Quim, l’Albert, l’Oriol, l’Anna, el Frederic, la Núria, l’Antonio, la Regina, el Guillem, la Gemma, el Francesc, la Maria Antònia, el Joan, la Teresa, el Jordi, la Irene i la Carme. Dones i homes preparades per governar el Masnou units per un projecte en comú.
vermut

Voldria agrair la presència de tots aquells que veu compartir aquest acte amb nosaltres, i tots aquells que el van fer possible.

Ens posem a disposició de tots vosaltres. Tenim molt a fer.

 

Deixa un comentari

Filed under General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s