TERRA, MAR I FOC

FM2015 2

De nou hem gaudit d’una intensa Festa Major. Terra, Mar i Foc n’ha estat el lema, d’acord amb el projecte Terra de Mar, que el Masnou ha iniciat enguany i entre moltes altres coses ha comportat la rehabilitació de la Casa de Cultura i l’itinerari cultural que s’ha senyalitzat pels carrers de la nostra vila. Si la Terra i el Mar són els dos elements en els quals es basa el nostre municipi, el Foc és l’element màgic i símbol de festa als Països Catalans. Per això tots tres s’han convertit en el fil conductor d’aquesta Festa Major, i així es va veure reflectit en el pregó que va donar-hi el tret de sortida.

Podem estar satisfets de com s’ha desenvolupat tot plegat. El Terra, la Mar i el Foc poden representar una bona base per anar configurant la nostra Festa. Les columnes dels voluntaris i voluntàries que van travessar el Masnou fins arribar al pregó van ser una bona mostra de la tasca de moltes de les persones que fan possible aquesta Festa Major, i van concloure en un pregó executat  de forma extraordinària per la Bibiana Morales. A partir d’aquí, es van succeir un cúmul d’actes i activitats relacionades amb aquesta simbologia, amb una gran acollida per part de la població.

Vull agrair un any més la feina feta per les entitats que han fet possible aquests dies tant intensos; mencionant especialment a algunes persones que, sense desmerèixer-ne d’altres, han tingut un paper molt important en aquesta festa: en Joan Bertran i la Piti Poch, per la seva feina constant  de tots aquests anys i la seva implicació i col·laboració decisiva en l’èxit de la festa d’enguany. També l’estrena  del capgròs de la Rita Tarradas ha representat una reconeixement a la seva tasca, donant vida durant tants i tants anys a la nostra Festa Major.

Ha estat la meva la primera Festa Major com a Alcalde i la meva darrera com a regidor de Cultura, rellevant-me a partir d’ara en aquesta tasca la nova regidora, Neus Tallada. Conclosa l’edició 2015, treballarem tots plegats per a consolidar la propera Festa Major de Sant Pere del Masnou.FM2015

Deixa un comentari

Filed under General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s