EL MASNOU ÉS CASA TEVA

12509642_507277966111653_5830447654912416402_nHem iniciat aquests dies, des de l’ajuntament del Masnou, la campanya El Masnou és casa teva. Volem fer palès el problema que tenim avui a la via pública. Necessitem la col·laboració de tots els veïns i veïnes del Masnou per tirar endavant aquesta campanya i fer realitat el desig que entre tots fem el Masnou cada dia una mica millor.

L’ajuntament no pot defugir ni defugirà la seva responsabilitat, però sense la col·laboració dels masnovins i masnovines no és possible millorar la neteja i el comportament cívic a la via pública. No es tracta només d’una campanya. Al mateix temps hem iniciat altres iniciatives: el dispositiu mòbil per comunicar incidències  produïdes a la via pública, l’inici del nou contracte d’escombraries i neteja viària que ha de comportar millores en el servei.

La col·laboració amb la comunitat educativa també serà un element fonamental. Així com l’activació dels processos de penalització corresponents sobre infraccions a l’espai públic. També cada any destinarem 500.000€ d’inversió destinats a un pla de millora de voreres i calçades.

Necessitem la col·laboració de tots i totes per fer del Masnou cada dia un poble més net, més cívic i més agradable per viure i conviure.

Deixa un comentari

Filed under General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s