Acord pel Masnou


 

 

 

 

Què és l’Acord pel Masnou?

  • És la proposta de candidatura que fa ERC a les properes eleccions municipals
  • L’Acord pel Masnou és també una plataforma àmplia formada pels membres d’ERC i totes aquelles persones que a títol individual hi vulguin participar.
  • ERC aposta per Acord pel Masnou perquè considera que la millor manera de promoure la participació en un projecte local és a través d’una estructura flexible i àmplia que prioritzi els interessos del Masnou.
  • ERC actua com a referència d’aquesta candidatura, com a base d’un projecte més ampli que formula una nova proposta pel Masnou.
  • L’Acord pel Masnou es defineix com una proposta pensada en clau local, sota els paràmetres generals de la reivindicació de la sobirania de Catalunya i el progrés social.

Què proposa l’Acord pel Masnou?

  • Acord pel Masnou és una proposta que pretén un canvi pel Masnou en els propers anys, que li permeti adaptar-se a les noves circumstàncies locals i als canvis de la societat, prioritzant els interessos locals del municipi, apropant la política a la ciutadania.  Acord pel Masnou aposta perquè l’ajuntament exerceixi un nou lideratge dins i fora del nostre municipi que permeti alhora afermar la identitat del nostre poble.

 

  • Acord pel Masnou busca apropar la política local a la ciutadania basant-se en la proximitat, el diàleg i la participació com a valors per construir una nova política local.

 

  • Acord pel Masnou treballarà en la confecció d’un programa basat en els següents eixos:

1.   La potenciació de la identitat del nostre municipi, la reivindicació del nostre passat, present i la projecció cap al futur.

2.   El desenvolupament d’un model urbà propi i la conservació del nostre patrimoni.

3.   La potenciació de l’espai públic i de les diferents centralitats que permetin un desenvolupament del Masnou en tots els àmbits.

4.   Aconseguir uns serveis i equipaments de qualitat i la proximitat i millora de l’eficiència de l’administració local.

5.   La potenciació del comerç de proximitat i de qualitat i el suport a l’activitat econòmica local.

6.   La potenciació del teixit cultural i associatiu i la seva revalorització.

 

  • Acord pel Masnou creu que és necessari un gran acord ciutadà que faci compatible els diferents interessos que conviuen en el municipi: els de la gent gran amb la gent jove, els que treballen al Masnou i els que treballen fora, els emprenedors i els comerciants, els que volen divertir-se i els que volen descansar, els que volem viure i conviure amb seguretat i tenir una via pública en condicions, els masnovins de les entitats i els que volen més ofertes culturals, la gent que treballa en el camp de l’educació, de l’esport, … Els masnovins de tota la vida i els que han escollit el nostre poble per viure.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s