ÉS L’HORA DE TREBALLAR: FEM-HO, TOTS PLEGATS

DSC_0260_1500Primer de tot, vull donar les gràcies de nou a tots els masnovins i masnovines que ens han donat suport: 2.843 votants i esdevenir la primera força política municipal és una fita històrica per a la nostra candidatura. Un èxit electoral gràcies a l’esforç i al treball de tot l’equip de persones i col·laboradors que han treballat de valent durant aquests darrers mesos i, també, a la tasca continuada d’aquests quatre anys.

Ara és el moment del treball i de la responsabilitat. Si el proper 13 de juny sóc escollit alcalde de la vila, tinc la ferma voluntat de treballar per un govern estable i compromès amb el Masnou i, és clar, amb el procés sobiranista que viu el nostre país. Per això, tinc ben present que caldrà posar-se a treballar de manera immediata per assolir aquelles propostes que portàvem en el programa electoral.

11223754_10206949567442532_2819484748452692370_n

Tal com vaig manifestar durant la campanya electoral, la proximitat, l’esforç, el treball i el diàleg formen part de la meva manera d’entendre l’assumpció de les responsabilitats polítiques. Vull ser l’alcalde de tothom, dels qui m’heu votat i dels qui no. Vull fer d’alcalde i convertir el Masnou en un municipi cohesionat del que ningú se’n pugui sentir exclòs socialment; en un municipi amb un entorn amable i espais públics de qualitat; en un municipi dinàmic i viu, tant pel seu teixit empresarial i comercial, com per la seva xarxa d’entitats; en un municipi que aposti per la cultura com a motor principal; en un municipi modern i obert a la ciutadania.

Per tot això, compto també amb tots vosaltres; la vostra participació en els afers de la vila és cabdal per a tirar aquest projecte endavant. Compteu, també, amb el meu compromís d’atendre-us i escoltar-vos, essent proper, dialogant i comprensiu.

És l’hora de treballar: fem-ho, tots plegats, i fem avançar el Masnou amb l’orgull de pertànyer-hi i haver-hi contribuït.

Deixa un comentari

Filed under General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s